Algemene Voorwaarden Taaartjes

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten, diensten en/of overige rechtsbetrekkingen die tot stand komen met Taaartjes.

KvK nummer: 53007204

 

Bestellen/reserveren

De bestelling dient via mail info@taaartjes.nl, geplaatst te worden. U krijgt altijd een offerte terug met uw bestelling.

Deze dient u voor akkoord terug te sturen via mail. Dit om misverstanden te voorkomen. Alle genoemde bedragen in een offerte zijn inclusief BTW. Afspraken zijn bindend. Mocht u binnen 1 ½ week voor de ophaaldatum uw bestelling willen veranderen kan dit alleen schriftelijk per mail en in overleg. Het kan zijn dat het totaalbedrag hierdoor hoger wordt.

 

Mocht u last minute een bestelling willen plaatsen neem dan contact op via info@taaartjes.nl om te overleggen wat nog mogelijk is. Taaartjes maakt geen taarten exact na van foto's. U kunt wel een foto meesturen als voorbeeld wat uw wens is qua stijl en/of kleuren. Hier halen we onze inspiratie uit en maken een eigen ontwerp. Taaartjes gaat er vanuit dat bij het bestellen van een product, bekend is gemaakt met het feit dat er eventueel sprake is van allergieën.

 

Betaling/annulering

In verband met de voorbereidingen dient het totaalbedrag van uw bestelling uiterlijk 7 dagen voor de ophaaldatum betaald te zijn.

Annuleringen binnen 5 dagen voor de ophaaldatum wordt 50% van het totaalbedrag terugbetaald.

Annuleringen binnen 2 dagen voor de ophaaldatum vervalt het recht op teruggave van het totaalbedrag.

 

Grote (Bruids)taarten v.a. 3 lagen

Grote (Bruids)taarten dienen uiterlijk 3 weken voor de datum besteld te worden. In overleg kan dit verschillen. Voor bruidstaarten kan, minimaal 2 weken van te voren, eventueel een bruidstaartbespreking plaatsvinden om stijl, smaken en kleuren te overleggen. Uiterlijk 2 weken voor de afleverdatum dient 100% van het totaalbedrag betaald te zijn.

Annuleringen binnen 1 1/2 week voor de ophaaldatum wordt 50% van het totaalbedrag terugbetaald.

Annuleringen binnen 1 week voor de ophaaldatum vervalt het recht op teruggave van het totaalbedrag. Mocht de betaling niet voor de leverdatum zijn voldaan dan wordt er helaas niet geleverd.

 

Taaartjes is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zal ik eerst proberen een voor u passende oplossing te vinden. Indien er al een vooruitbetaling heeft plaatsgevonden zal het gehele overgemaakte bedrag aan u worden terugbetaald.. Het te restitueren bedrag kan nooit hoger zijn dan het overeengekomen bedrag van de geannuleerde bestelling.

Klachten

Bent u niet tevreden over uw bestelling dan dient u dit binnen 24 uur na levering schriftelijk kenbaar te maken en een voorbeeld van uw klacht bij te voegen om te kunnen onderzoeken waar het fout is gegaan. Taaartjes is niet verantwoordelijk voor de invloed op het product van de vervoer- en bewaarcondities uwerzijds. 

Vervoer

Uw bestelling wordt met alle zorg bezorgd naar locatie of dient opgehaald te worden in Hilversum. Uw bestelling wordt stabiel en goed verpakt zodat deze normaal vervoert kan worden. Het vervoer is op eigen risico. Taaartjes bezorgt alleen in overleg en tegen een km vergoeding.

Auteursrecht

Alle inhoud die voor inzage beschikbaar wordt gesteld met betrekking tot de site, is het eigendom onder auteursrechtelijke bepalingen van Taaartjes en wordt beschermd onder de wetten van het auteursrecht en internationale verdragen.

Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Taaartjes (tekst)informatie, afbeeldingen, foto's, producten en/of diensten die deel uitmaken van de site Taaartjes te wijzigen, kopiëren, distribueren, verzenden, tonen, uit te voeren, te verveelvoudigen, openbaar te maken, in licentie te geven, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen

Privacy

Gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.